At få mest Bang For din sorteper ud af din banktjenester

Jeg er klar over de fleste mennesker allerede har gjort deres beslutninger for det nye år, men prøv at tilføje en mere. Beslutte, at du vil få den største bang for din sorteper ud af dine bankydelser i år.
Min mand og jeg har blevet benytter den samme bank i flere år. Vi har en fælles checkkonto for husstandens udgifter og vi hver især har en separat checkkonto også. Fælles konto var oprindelig hans og mit navn blev tilføjet til det, når vi blev gift.
De to separate konti er gratis kontrol af regnskaber, vi underskrev op for at forenkle nogle af vores udgifter og spore dem bedre. De penge, han har brug for hver uge for gas og vejafgifter og andre diverse udgifter går til hans konto. Penge at jeg savn nemlig supermarked og børn relaterede ugentlige udgifter går ind på min konto. Fælles konto er til pant og alle andre husholdningernes regninger og udgifter.
Da dette var oprindeligt hans checkkonto, min mand foretrækker forene denne udtalelse, når vi får det. Jeg spore normalt balancen i denne konto når jeg betaler regninger ved hjælp af automatiserede telefonlinjen. Jeg håndtere andre to kontoudtog.
Jeg har været på udkig efter flere måder at skære udgifter i denne måned, så vi kan holde fast i vores beslutning om at betale ned vores realkreditlån og opbygge mere egenkapital. Jeg var chokeret, da jeg så gebyrer vi betalte på at checkkonto. Denne måned har vi betalt næsten $25,00 i ekstra gebyrer. Jeg tjekkede tilbage et par måneder og der har været måneder, der var mere end.
Denne bankgebyrer for alt. Vi får en afgift for hver check efter en vis mængde af kontrol, vi får en afgift til elektroniske overførsler til vores børns opsparingskonti når vi foretager indbetalinger med deres online bank, online bankgebyrer, gebyrer for bankens ATM apparat og større gebyrer, hvis vi bruger en forskellige ATM-maskine.
Unødvendigt at sige vil vi bruge en anden bank før måneden er omme. Min mand vil få papirarbejdet til at ændre sin direkte indbetaling og vi får det taget sig af, før han får sin næste lønseddel. Han får udbetalt hver anden uge.
Jeg var virkelig overrasket, fordi min mand er som regel så godt med penge. Det er bare, at han var så territorial om at kontoudtog. Så forlod jeg det for ham at tage sig af, som han ønskede. Jeg tror, det havde at gøre med denne konto, bliver hans fra før vi blev gift.
Hvis du har været beskæftiger sig med samme bank i år ud af vane eller på grund af sin beliggenhed, gør dig selv en tjeneste og tage et hårdt kig på dit kontoudtog og afgøre, om bekvemmelighed eller vane er virkelig værd at de gebyrer, du betaler. Jeg ville hellere sætte at $25,00 pr. måned mod mit realkreditlån end give en bank for gebyrer.
Der er for mange banker derude, der vil give dig de samme tjenester gratis. Det er sådan en let løsning og det kan spare dig et par hundrede dollars om året i gebyr. Bankrate.Com sammenligner checkkonto gebyrer i dit område for dig.
Gå til og klik på kontrol & ATM under hvor der står, at sammenligne lokale rentesatser. Når du vælger din tilstand, vil det give dig en liste over de banker i dit område med deres gebyrer.
Hvis du klikker på overskriften undgå gebyrer kategori vil det vise dig det mindste beløb, du skal holde på kontoen til at undgå gebyrer arrangeret fra laveste til højeste. Hvis du klikker på månedlig service honorarer kategori vil det arrangere listen igen i de banker, der opkræver de laveste serviceafgifter hver måned.
Det lader dig vide utilstrækkelige midler gebyr, ATM gebyrer for deres og andre hæveautomater og om netbank er tilgængelige for hver bank også. Du kan også gøre det samme for opsparingskonti og CDs og næsten enhver anden type konto.
Hvis du allerede er fortrolig med netbank kan du spare endnu mere ved at betale dine regninger online, mange banker tilbyder denne service nu også. Automatisere processen for dig selv så meget som muligt, det hjælper dig med at spare penge.
Hvis dit job tilbyder direkte indbetaling, drage fordel af den. Det vil spare dig besværet med at indkassere din lønseddel (og bruge noget af det før du få din bank) før du indbetaler det. At drage fordel af din bank online bill pay service vil også spare dig Porto og sene gebyrer hvis betalingen får forsinket med posten.
Så trækker ud din checkkonto erklæring og tage en god hårdt kig på det. Medmindre din checkkonto er allerede fri, er chancer at du kunne gøre det bedre ved at gøre nogle sammenligning shopping. Lad ikke gamle vaner stoppe dig fra at holde et par hundrede mere af dine hårdt tjente dollars i lommen i år.
Ifølge en nylig rapport fra Keynote systemer, den førende udbyder af online-kunde oplevelse opslagstjenester, er de tre banker, der tilbyder den bedste kundeoplevelse for online-banktjenester National City, Washington Mutual og Bank of America. Så hvis du har besluttet at give kan netbank en prøve du tjekke ud en af disse banker først.
De blev valgt ud af en gruppe af ti banker, som omfattede: Bank of America, Bank One, Chase, Citibank, National City, søn Trust, USA Bank, Wachovia, Washington Mutual og Wells Fargo.
Nu, du har tjekket ud bankerne til at spare penge på din checkkonto, gør dig selv en tjeneste og tjek en opsparingskonto. Hvis man ikke åbner, vil du altid kunne give dig selv en grund til ikke at gemme.
Jeg tilfældigvis til at bruge ING direkte deres opsparingskonto har en 2,35% APY om året. Det er den højeste, jeg har kunnet finde. Selv om det er en online bank, er det tilknyttet min checkkonto, så jeg kan overføre penge til det, når jeg skal.
De ting jeg kan lide mest om ING direkte det er de lave minimumsplacering. Hvis du er ligesom mig og skal begynde i det små, er der ingen minimum indskud at bekymre sig om. For $25.00 eller mindre, kan du åbne din opsparingskonto.
Gøre det til et punkt til at gemme alle dine ændringer i en krukke hele måneden og indsætte det på din konto en gang om måneden. Det virkelig virker. Vi betalte for begge vores børn fødselsdagsfester i år bare ved at deponere vores småpenge til banken måde hver måned.
Også hvis du er forsigtig med stock lignende jeg er (vi mistet nogle penge i markedet et par år siden), end du kan åbne op cd’er. Hvis du stige cd’er (Åbn et 1 år, 2 år, 3 år, 4 år og 5 år på samme tid). Det er næsten det samme som dollar omkostninger Gennemsnitsberegnings med aktiemarkedet hvis du holde tilføje dem over tid og derefter holde rullende dem. Der er desuden ingen minimumskøb på cd’er med ING Direct.
Mange andre banker har minimum af $500,00 $1,000.00 og mere åbne cd’er. Deres priser er lidt bedre men hvis kan ikke opfylde mindstesatser på dette tidspunkt, det er den vej at gå. Det vil hjælpe dig med at gøre en begyndelse, og du kan overføre dem til en bank med bedre CD priser, når du har akkumuleret penge nok til at opfylde deres minimumsbeløb. Som de modne hvert år kan du overføre dem én ad gangen til en bank med en højere sats.
Hvis åbne en opsparingskonto ikke er en mulighed, du ønsker at udforske lige nu, se, om din arbejdsgiver har en medarbejder aktieoptionsprogram plan eller en 401k kan du drage fordel af. Du kan få de penge tages ud af din check, som regel før skat, og mange arbejdsgivere vil matche, hvad du lægger i op til et bestemt beløb. Der er en 50% afkast af din investering. Du plejer at komme tæt på, at på aktiemarkedet.
Hvis du har fortæller dig, at du har tid, i sidste ende vil du begynde at spare, stoppe kidding dig selv. Vi alle ved, i morgen aldrig kommer, livet sker, ting kommer, hvis vi holder gør det muligt for dem at. Jeg plejede at fortælle mig det samme og noget ville altid komme op. Det ikke gonna ændre indtil du beslutter at betale dig selv først og gøre det til en prioritet.
Foregive du betaler et lovforslag, der skal betales derefter sætte dette beløb i din opsparingskonto. Gem dit raise, når du modtager den. Glemme at du fik det og sætte dette beløb mod din 401k, hvis du har en eller sætte dette beløb i din opsparingskonto hver lønperiode. Som du betale din gæld, sætte en del af penge du har brugt til brug for din gæld i din opsparing.
Der mange måder at spare. Skæring udgifter, klipning Kuponer spiser en mindre frokost eller middag i en uge, skar en kop kaffe ud en dag og meget mere. Gøre det en vane at kigge efter måder at spare ligesom du gør det til en vane at gemme. De to vaner går hånd i hånd.
Ingen af os ved, hvis sociale sikring vil stadig være der, når vi har brug for det. Hvis du ikke foretager spare nogle penge hver måned en prioritet og en vane nu, kan du bare finde dig selv med kun din opsparing eller mangel der af og goodwill af pårørende til afhængige af når du pensioneres. Vent ikke til der. Tjekke dit budget nu og se hvor du kan klemme et par ekstra dollars fra. Dette er en vane du vil i sidste ende være taknemmelig du afhentet.