Syv måder at konsolidere din gæld

Når det kommer til konsolidering af gælden den første ting du skal gøre er konsolidere din gæld, men den første ting du bør overveje er alle dine muligheder. Der er faktisk flere muligheder og hjælp derude end du havde forestillet mig, og bare fordi du er i gælden betyder ikke, at situationen er håbløs så stå op og tage ansvaret for din kredit i stedet for at lade dine kreditorer, tage ansvaret for dig.
Gæld konsolidering Tip #1 genforhandle med din primære långiver
For anden grund når individer er i gæld er alle de ønsker at gøre undgå deres långivere telefonopkald i stedet for at kalde dem og forsøger at træne nye vilkår og beder om hjælp. Der findes hjælp og primære långivere vil ofte tilbyde bistand eller endda genforhandle vilkårene i hændelsen individ er bag eller kæmper med betalinger. I denne situation er det sidste, du ønsker at gøre undgå din långiver telefonopkald, fordi dette vil kun gøre situationen værre og negativ indflydelse på din kredit endnu mere. Hvad du skal gøre er straks ringe til din långiver eller lave en aftale, når du ved din betaling vil være sent, eller hvis du kæmper med betalinger. Være upfront og fortælle din långiver situationen, og at du ønsker at genforhandle. Dette selvfølgelig har ikke en 100% succesrate, men da din långiver vil miste penge, hvis du standard de er mere tilbøjelige til at genforhandle og give dig nogle af lindring du nødt til at gøre dine betalinger. Men hvis du aldrig spørger du vil aldrig vide så gå videre og opfordre din långiver og se om du kan arbejde noget. At gøre dette til din første skridt kan meget sandsynligt negere nogen af de følgende trin hvis det er vellykket. Hvis ikke, så du har seks flere muligheder at overveje.
Gæld konsolidering Tip #2 Non-profit kredit rådgivning agentur
Der er en bred vifte af kredit rådgivning agenturer derude herunder for profit og non-profit. Hvis du allerede er i gæld og har problemer med opfyldelse af deres forpligtelser, så bør du helt sikkert søge ud en ikke for profit kredit rådgivning agentur. Disse agenturer har hjulpet millioner af mennesker får deres kredit under kontrol og vil være i stand til at hjælpe dig så godt. Den måde, disse agenturers arbejde er du giver dem med alle dine kreditorer oplysninger og agenturet ringer og forhandler lavere udbetalinger og/eller renter. Så du betaler et fast beløb til agenturet hver måned og agenturet skel op betalinger blandt dine kreditorer. Dette vil holde dig på tid med alle dine kreditorer og hjælpe dig med at få din kredit tilbage på sporet.
Gæld konsolidering Tip #3 kreditkort overførsler
Dette er en mulighed for personer, der har god kredit, men begyndt at blive overvældet med deres månedlige gebyrer samt renter. I denne situation bør enkelt opsøge andre kreditkort med tilbud om ingen interesse eller meget lav rente for en periode. Derefter, når de modtager kreditkort de simpelthen overføre det fulde beløb af deres andre kreditkorts balance. Denne måde individet vil undgå at betale de høje renter, men for denne til at arbejde enkelt skal være disciplineret nok til at betale den fulde balance af kreditkort i den indledende periode, ingen eller lav interesse. Hvis ikke, så denne indstilling vil ikke være til stor hjælp. Men hvis du er virkelig dedikeret og engageret i det er en nem og hurtig måde at håndtere din kredit problemer dig selv og undgå betaler høje renter.
Gæld konsolidering Tip #4 låne fra pensionering
Når helt over hovedet i gæld du altid har mulighed for at låne fra projektplanen 401 (k). De fleste arbejdsgivere vil tillade, at medarbejdere til at gøre dette, men dette bør være en af dine sidste muligheder. Der er nogle ulemper til denne mulighed, dog. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage i fuld til din 401 (k) eller andre pensionsfond vil så du blive opkrævet en række gebyrer og afgifter af IRS, som er aldrig godt. Også, hvis du er fyret eller forlade dit job lånet skal betales straks. Ud over dette, interessen ikke gonna være fradragsberettigede i løbet af lånets. Hvis du har en 401(k) planer og din arbejdsgiver vil tillade dig at tage et lån fra det, bør så du gøre det så længe du ved, du vil være i stand til at betale det tilbage så hurtigt som muligt.
Gæld konsolidering Tip #5 Life Insurance
Du kan låne mod dit hele liv forsikringspolice samt. Denne indstilling gør det muligt at tage et lån mod den fulde værdi af din hele livsforsikringspolicen og mens der er ingen tidsfrist til at betale lånet tilbage vil du helt sikkert ønsker at gøre det, fordi hvis du ikke betaler det tilbage den samlede værdi af lånet vil fratrækkes din forsikringsydelser, som går imod grunden til du har livsforsikring i første omgang. Dette er en stor mulighed, hvis du er disciplinerede nok til at betale det tilbage.
Gæld konsolidering Tip #6 Home Equity lån
Hvis du ejer dit hjem og have egenkapitalen bygget op så du kan kvalificere dig til et hjem ansvarlig lånekapital. Dette vil tillade dig at betale off alle dine gæld umiddelbart, men vil du stadig være forpligtet til at gøre en månedlige pant betaling. Ulempen at denne indstilling er, hvis du ikke kan gøre din månedlige betalinger vil du risikere at miste dit hjem. Kun overveje denne mulighed, hvis du er sikker på du vil kunne opfylde dine månedlige lån betalingsforpligtelser.
Gæld konsolidering Tip #7 Låneforeninger
Låneforeninger er typisk i det faktum, at de tilbyder lån til lav rente. Så hvis du er medlem af en kreditforening se hvilke muligheder du har for lån og deres respektive rentesatser. Dette kunne være en god måde at få et lån med lav rente og gebyrer, der vil tillade dig at betale alle dine eksisterende gæld og derefter betale en lav månedlig betaling på lånet.