Lempelse din måde i eget hus: En Guide til lav ned betaling Mortgage programmer

Der er ingen tvivl om det: Køb en første hjem er en stor økonomisk forpligtelse. I de fleste tilfælde er et hjem den største enkeltstående Køb en person eller familie vil gøre i livet. Men på grund af skattemæssige fordele husejere, der ydes, køber en bolig også kan være en af de bedste finansielle beslutninger, du nogensinde vil gøre.
Problemet er, mange potentielle husejere forblive lejere simpelthen fordi de fejlagtigt tror realkreditinstitutterne kræver, at køberne kommer med 20 procent af købesummen som en udbetaling. Mens det er sandt långivere føler det er mindre risikofyldt at arbejde med købere, der er i stand til at bringe en væsentlig ned betaling til tabellen, er kravet om standard 20 procent hurtigt ved at blive et levn fra fortiden. I de seneste år, er långivere blevet mere fleksibel i arbejdet med første gang homebuyers ved at oprette en række særlige programmer, der kræver kun en lille ned betaling. Disse programmer, kombineret med de mest gunstige rentesatser i to årtier, har tilskyndet vokser antallet af lejere til at overveje de enorme fordele af ejerboliger.
Mens listen over programmer, der tilbydes af enkelte långivere er for omfattende at nævne i detaljer, er her nogle almindelige programmer du er tilbøjelige til at komme på tværs, mens du arbejder med din ejendomsmægler til at købe din første bolig:
Federal bolig Administration (FHA): FHS realkreditlån tillade homebuyers at købe et hjem med så lidt som en 5% ned betaling, og til finansiering af alle ikke-tilbagevendende lukke omkostninger. Den nuværende maksimale lånebeløb i de fleste byer markeder er $151,725. Derudover kan låntagere bruge op til 41 procent af deres bruttoindtægt mod betale prioritetsgæld – godt over forholdet tilladt under de fleste private programmer.
Department of veterananliggender (VA): VA realkreditlån tillade veteran eller aktiv servicepersonale købe hjem med ingen udbetaling til den aktuelle maksimale pris af $184.000. Men der er ingen Køb pris begrænsning for købere at gøre en udbetaling. Som programmet FHA kan VA låntagere sætte op til 41 procent af bruttoindkomst mod deres realkreditgæld.
Pantsætte indtægter obligationer og Mortgage Credit certifikater: realkreditlån finansieret med disse instrumenter typisk kræver et minimum på 5 procent ned og have renter, der er 1,5 til 2 procentpoint lavere end konventionelle 30-årige faste satser. Disse typer af lån, udbydes af statslige og lokale boliger agenturer, er kun tilgængelige for første gang homebuyers. Der er generelt indkomst og Køb prislofter, der varierer, afhængigt af hvor du planlægger at købe.
Private realkreditforsikring: De fleste større långivere tilbyde privat forsikrede realkreditlån, som generelt kræver en 10 procent ned betaling (selv om nogle långivere yde lån med en 5% ned betaling til købere med ekstraordinær kredit). Disse lån typisk begrænset ikke af maksimale lånebeløb eller købe pris begrænsning.
Fællesskabet Homebuyer Program: Via deres netværk af realkreditinstitutterne, den føderale Landsforeningen for pant (Fannie Mae) og Federal Home lån pant Corporation (Freddie Mac) tilbyde Fællesskabet Homebuyer Program lån. Disse programmer kræver en 5% ned betaling, 3 procent af som kan være en gave. Du kan yderligere hjælpe købere kvalificere sig, kan ansøgere bruge 38 procent af deres bruttoindkomst. I øjeblikket, er den maksimale lånebeløb tilgængelige gennem disse programmer $203,150.
Klart, der er en masse muligheder for første gang homebuyers. Mens långivere vil være mere end glade for at dele oplysninger om deres egne programmer, kan du spare dig selv en hel del tid ved først at vælge en professionel ejendomsmægler, der har erfaring i at arbejde med første gang købere i de områder, hvor du planlægger at købe.
En agent, der fokuserer på første gang købere vil vide fra erfaring som långivere i dit område tilbyde en lav ned betaling program, der vil opfylde dine unikke behov.
I dag er tager det første skridt mod at eje dit eget hjem nemmere end før. Din ejendomsmægler er din bedste kilde til at finde innovative måder til at hjælpe dig komme med en udbetaling og kvalificere sig til finansiering. Der er bestemt ingen grund til at vente, indtil du har gemt en 20 procent ned betaling!